Blagica Beti Đorđević: I danas me se najviše sjećaju po “Počnimo ljubav ispočetka”

spek-beti

Iako je na ulici ne prepoznaju više kao nekada, Blagice Beti Đorđević se mnogi sjećaju, njene pjesme još uvijek rado slušaju, a više je nego poznato da je hit “Počnimo ljubav ispočetka” definitivno obilježio njenu karijeru. Beti je bila i ostala umjetnica raskošnog glasa na koji je “pala” i čuvena prva dama džeza Ela Ficdžeralad.

beti_p10
– Medijski nisam mnogo prisutna, tako da javnost svih ovih godina malo zna o meni i mojoj karijeri koju, u suštini, nisam prekinula. Još uvijek sam aktivna, ali biram gdje nastupam. Ljudi me se i danas sjećaju po “Počnimo ljubav ispočetka”, ali, popularnost je prošla, to je iza mene, tako da u vezi s tim, moram priznati, uživam – priča Beti Đorđević.

51113_beti-djordjevic-ovo-sam-ja-240114-ras-foto-zoran-loncarevic011_af
– Inače, kada je riječ o mojoj karijeri i stvaralaštvu, generalno nisam nezadovoljna jer sam mogla mnogo više. Nisam sve rekla i ostala sam nekako nedorečena. Žao mi je zbog toga, ali to je već svršena stvar. Što je bilo-bilo je, a vrijeme je učinilo svoje – zaključuje Beti Đorđević, dama koja je u džezu i zabavnoj muzici ostavila neizbrisivi trag.

S_52786_Beti_Djordjevic_-_1978_Nasloni_glavu_a

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com