MLADEN DOLIĆ DOLA: USKORO NOVI SINGLOVI, SARADNICI, NOVI ALBUM

64787090_2356382561310253_3390849029192548352_n

Mladen Dolić Dola, na prije par dana održanom festivalu “Raspjevano ljeto” u Bijeljini, osvojio je treće mjesto po ocjeni stručnog žirija i tako kolekciji nagrada, plaketa i zahvalnica dodao još jednu u tom nizu. Dola se predstavio pjesmom “Balkan”, autora Radenka Juroševića i Vladana Čarnića, nekako u isto vrijeme, u saradnji sa istim autorima objavio je i najavljeni singl “Nek’ padaju kiše”. 

pizap - 2019-06-27T161446.252

-Žao mi je što nisam stigao da se na festivalu predstavim novim singlom, ali nije važno, bitno je da smo se vidjeli i družili, dok, evo, ni nešto stariji singl “Balkan” nije podbacio, a to svjedoči treće mjesto što mi je, naravno, jako drago – kroz smijeh priča Dola i dodaje da če u skorijoj budućnosti biti još novih pjesama, a do kraja godine i novi album.

pizap (78)

-Novost je što sam ostvario saradnju sa još nekim mladim autorima i tekstopiscima, kao što je Marina Kušić sa kojom sam dogovorio dvije pjesme “Mrtav ili živ” i “Milioner”, a koje ćemo raditi sa Nurfetom Rufom Alibegovićem.

pizap (5)

pizap

-Takođe, novost je i to da ću jednu pjesmu pod nazivom “Dok si živa majko mila” snimiti u Zagrebu, a u saradnji sa Hrvojem Šeparovićem, Amirom Puškarom i Denisom Azirevićem. Naravno, tu ostaje saradnja sa Milanom Mijatovićem iz Varde, kao i Radenkom Juroševićem i Vladanom Čarnićem, sa kojima sam i do sada uspješno sarađivao. Poenta proširenja saradnji i autora jeste iz prostog razloga što na novom albumu želim imati što raznovrsniju žanrovsku priču i mislim da će to biti jako dobro. Inače, planirani album trebao bi da ugleda svjetlo dana do Nove godine, ali, vidjećemo, ko zna, možda se desi i ranije – zaključuje Mladen Dolić Dola.

pizap (1)

pizap (4)

pizap (3)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com