NEZABORAVNA NOĆ SA NIHADOM KANTIĆEM ŠIKETOM U RESTORANU “HALKA” U CAZINU

65046989_1783532768459209_4701279233790443520_n

I protekle subote restoran “Halka” u Cazinu bio je dupke pun, tražilo se mjesto više, atmosfera je bila uzavrela, a Nihad Kantić Šike učinio je sve da atmosfera dođe do usijanja. Sve u svemu – izvanredna muzička predstava kojom je Nihad Kantić  sa svojim prijateljima i uz mladog muzičara iz Cazina  Hasana Redžića, priredio u restoranu “Halka”. 

Fotografija korisnika/ce Muhamed Macanovic.

Šike  se tom prilikom lično, ali i putem portala Macanovići, srdačno zahvalio domaćinu Halidu Kapiću, gostima i osoblju restorana. 

Fotografija macanovici.net.

Luda noć u restoranu Halka je bila nezaboravna uz pjevača Nihad Kantić Šiketa, kao i mladog muzičara iz Cazina  Hasana Redžića. Ljubitelji folk muzike još jednom su mogli uživati.

Fotografija macanovici.net.

Ljubetelji dobre muzike uživali su uz dobru atmosferu i dobro raspoloženje pjevača Šiketa koji je mnogo puta  dokazao da može i umije da postigne da publika bude zadovoljna i da uživa u njegovim hitovima. Vijerna ekipa restorana Halka, kao i mnogo puta do sada, dokazali su da spremni da uvijek ugoste popularne estradnjake kao i mnogo puta do sada. 

Fotografija macanovici.net.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com