LJUBA ALIČIĆ: JOŠ UVIJEK NE VJERUJEM DA ŠABANA VIŠE NEMA!

P1330138

Nakon nekoliko mjeseci takozvane pauze, na kafi smo se našli sa legendom folk muzike Ljubomirom Ljubom Aličićem koji je u BN Televiziju stigao u pratnji sina Dejana. Nakon izvjesnih nesuglasica, pa čak i medijskih prepucavanja, njihovi odnosi su se popravili, izmirili su se i vjerujemo da će tako ostati u budućnosti.

P1330137

Ljuba redovno nastupa i posla ima sasvim dovoljno, uglavnom je vani, tačnije u Italiji, Austriji i Njemačkoj, dodajući da se nerijetko nađe i u Francuskoj.

P1330140

-Kao i obično radi se o svadbama i sličnim veseljima, mada sam često i u nekim solo kombinacijama i na nastupima u diskotekama. Ne žalim se, ne mogu čak ni prihvatiti sve pozive jer je jednostavno nemoguće sve to fizički ispratiti i ispoštovati – priča Ljuba za Extra Stars.

P1330135

Neizbježna tema, pored novog singla koji je nedavno objavio, svakako je tragedija u vezi sa Šabanom Šaulićem.

P1330138

-I sam znaš sve, šta reći nakon svega osim da još ne vjerujem da se to dogodilo. Jednostavno, kao da će se odnekud pojaviti, ne mogu da vjerujem u sve to. Tragedija, velika tragedija za porodicu, a potom i estradu, boljeg nije bilo niti će biti. Posljednji put smo se vidjeli, odnosno bili zajedno dvije sedmice ranije, na jednom zajedničkom nastupu u Beču. Kada sam čuo šta se desilo i da je podlegao nakon udesa – bio sam šokiran – priča Ljuba Aličić, koji je često znao kritikovati pokojnog Šabana.

pizap (21)

-Ma, to nije ništa, to su naše relacije i tu nije bilo ljutnje. Šta god da sam rekao o njemu ili on o meni – bilo je u nekom afektu i to je Šaban jako dobro znao, da smo se ne znam kako svađali ili slično, mi smo stari prijatelji , kolege, neko ko nije od juče. Mogli smo reći jedan drugom šta želimo bez da se nakon toga neko ljuti ili da se ne pomirimo. Znao je Šaban da ja njega neizmjerno volim i cijenim, da smo odrasli 200 metara jedan od drugoga, da smo zajedno prošli sve i svašta, decenijama sarađivali, radili zajedno, nastupali toliko puta, privatno se družili, slavili, tugovali…Mnogo mi je žao zbog svega što se desilo – zaključuje Aličić.

P1330141

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com