SAŠA MRKALJ JOŠ JEDNOM UZ EXTRA STARS I NOVU FOLK PARADU

P1320897

U poznatom bijeljinskom etno – restoranu “Lovac”, u organizaciji Zorana Kisića, održana je još jedna muzička manifestacija Folk parada, a u prelijepom ambijentu pomenutog restorana u srcu Bijeljine okupio se veliki broj estradnih umjetnika, muzičara, menadžera, diskografa i publike, ljubitelja dobre muzike. Kao i obično, ulaz je bio slobodan, a osnovni motiv održane Folk parade jeste okupljanje i druženje, dok je takmičarski dio uvijek u drugom planu. Veče je proteklo u znaku dobrog raspoloženja i veoma pozitivne energije, ali u znaku dobrih pjesama prije svega.

P1320897

Saša Mrkalj, harmonikaš iz Jagodine, još jednom se našao u Bijeljini.

-Drago mi je da sam ovdje i da još jednom vidim drage kolege, ali mogu i reći – prijatelje, bez da bih nekoga sada posebno izdvajao. Već se poznajemo relativno dugo i skoro pa da smo redovni na ovim druženjima što je jako lijepo. Za ovakve susrete nije mi teško da prevalim zaista ne tako mali put, ali za dobru zabavu, druženje, uvijek sam tu – kaže Mrkalj za Extra Stars.

P1320726

U takmičarsko – revijalnom, odnosno zabavnom programu nastupili su Zoran Simeunović Zoćo, Mladen Dolić Dola, Svjetlana Đurić Cecilija, Dragan Popović Pop, Slađana Đurić, Admir Tuzla Brzović, Jovan Rankić, Brane Živković, Ljubiša Perić Kokiš, Makivija Maki, Saša Mrkalj, braća Stevanović Đorđe i Nemanja, Novica Đokić i Damir Mulasalihović. Voditeljka programa, kao i obično, bila je Danijela Gudović, dok je sve izvođače pratio orkestar braće Stevanović u čijem sastavu su se našli još Đojo Ilić i Đole Despotović. Članove žirija činili su Siniša Kajmaković, Ilija Petrović Kajzer, Pero Vujičić, Ljubiša Perić Kokiš i Makivija Makivić Maki. 

P1320764

Igor, Saša i Zizo

Treće mjesto po ocjeni žirija pripalo je Slađani Đurić za pjesmu “Glupa i naivna”, drugo mjesto je osvojio Brane Živković pjesmom “Pedesete”, dok je prvo mjesto pripalo Admiru Brzoviću za pjesmu “Majčino pismo”, kao i besplatno snimanje singla u režiji prijatelja Folk parade Radenka Juroševića, Zorana Vukmanovića i Vladana Čarnića, ali i učešće na predstojećem festivalu narodne muzike u Rumi. Nagarade ispred organizacije Folk parade, plakete i zlatni medaljoni, dobili su Zoran Simeunović Zoćo i Novica Đokić.

AV

P1320766

P1320804

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com