MIRA ŠKORIĆ: VRANJEŠ JE OBIČNI KUVANI PACOV!

341567_mira-skoric-za-glossy-news1-vladimir-sporcic_ls

Mira Škorić je sigurna da je Vranješ Karleuši namjestio aferu, pa ističe da je imao sreće što je krenuo na dostojanstvenu ženu. Da je u pitanju bila ona, kako napominje, lično bi mu presudila! Zbog toga su se zabrinuli u Javnom preduzeću groblja Beograd jer ne bi mogli više naći nijedno grobno mjesto s obzirom da je Mira tokom karijere “poubijala sve redom”.

“Jelena je i u ovoj situaciji pokazala da je dama. Stoički se izborila sa cijelom pričom. Danas je tehnologija toliko napredovala da bi neko ko je dokon mogao i moju običnu sliku da izmontira i da mi napravi seks-skandal. Taj nebitnjaković, taj najobičniji kuvani pacov ima sreće što je Karleuša dostojanstvena. Meni da je napravio tako nešto, ja bih mu presudila na svoj način, ne bi me interesovali sudovi i zakoni”, rekla je ona u jednom dahu.

“Svi oni koji su likovali nad Jeleninom mukom sad mogu samo da se jedu i da umru od muke jer je ona nikad jača. Kvaziprijatelji i zlobnici neće moći više da se slade tuđom nesrećom. Estrada je leglo jednog velikog zla, uz dužno poštovanje prema pravim i velikim ličnostima, a njih je malo”, istakla je Mira na čiju se konstataciju možemo složiti.

Takođe, pjevačica je prokomentarisala i to što ona i Jelena dugo nisu bile dobre, a sada su super drugarice.

“Ja sam Jelenu imitirala i karikirala u sklopu jedne emisije. Ona se nije ljutila zbog toga. Privatno sam oduvijek znala da je lavica”, zaključila je Škorićeva.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com