NA SUDU NAKON PLJAČKE KUĆE VLASNIKA “GRANDA”: STOJIČIĆ I POPOVIĆ DANAS U SUDU OČI U OČI

1750603_15_ff

Vojislav Stojičić (38), sin pokojnog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pljački kuće direktora “Granda” Saše Popovića, doveden je na suđenje sa lisicama na rukama i nogama u Treći osnovni sud u Beogradu.

Na suđenje su stigli Saša Popović i njegova supruga Suzana u pratnji advokata, ali nisu davali izjave. Njih dvoje su došli odvojeno, što se retko viđa. Prvo je Saša ušao u zgradu suda, a tek potom Suzana. 

Podsjetimo, iz kuće Saše Popovića suvlasnika i direktora “Granda”, u naselju Bežanijska kosa lopovi su ukrali nakit vredan 100.000 evra i legalan pištolj gazde produkcijske kuće. Provalu je primjetila Popovićeva supruga Suzana kada se vratila kući.

1616737_1002-ana-paunkovic-epa_ls

U sefu su držali njenu i Sašinu burmu, nakit i skupocjene satove. Rekla je da je u sefu bilo pet lančića od bijelog i žutog zlata, osam ili devet dukata, takođe od bijelog i žutog zlata, brilijanti, privjesci, osam „roleksa“. Takođe je nestao i Sašin pištolj, za koji je imao urednu dozvolu i kutije metaka. Napomenula je da je možda nešto i zaboravila, ali da je vrijednost nakita sigurno oko 100.000 evra!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com