CECA I DRAGANA: 20 GODINA NETRPELJIVOSTI

KK

Netrpeljivost između Dragane Mirković i Cece Ražnatović traje skoro 20 godina. Razlog niko da dokuči. Ipak, jedno je jasno, a to je da se Dragana u Cecinim teškim trenucima kada su svi digli ruke od nje, prijateljski ponijela prema njoj i otvorila joj vrata svoje televizije jer u svim ostalim su joj bila zatvorena.

Резултат слика за CECA I DRAGANA

Ali, kada je Ceca ponovo ušla u Pink – sve je zaboravila. A to je dokazala na novogodišnjem snimanju RTS. Naime, Dragana se slučajno našla ispred vrata Cecine garderobe u koju je ona trek trebala da uči. Dragana joj je ljubazno poželjela dobro veče, na šta je Ceca bijesno i kroz zube procijedila „čuj dobro veče“ i još štošta promrljala ulazeći u garderobu.

Dragana je ostala u čudu, kao i svi ostali koji su se tu zadesili. Kako i ne bi kada svi poznaju Draganu kao ljubaznu, srdačnu i predusretljivu osobu što dokazuje i njen rejting na prostorima cijele bivše države što se za Cecu ne može reći.

Istina da se od Cece ne može čuti, bar ne javno, nikakav trač o Dragani, a što joj je to trebalo u tom trenutku nije jasno ni drugoj strani a ni onima koji su tu bili.

Сродна слика

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com