MLADEN DOLIĆ DOLA I MP “RENOME” U ZVANIČNOJ SARADNJI – UGOVOR POTPISAN NA OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO!

ab...dola

Mladen Dolić Dola, kako je i najavio putem našeg magazina u par navrata, svoj prvenac sa osam pjesama objaviće za bijeljinski “Renome”. Pjesme koje je snimio tokom ljeta i jeseni, kaže, odlučio je “spakovati” u jedan album čije je objavljivanje, ponavlja, bez mnogo razmišljanja povjerio Siniši Kajmakoviću i njegovom “Renomeu”. 

zima 2018..novogodišnji extra.. (163)

Siniša Kajmaković, Đuro Lonačarević i Mladen Dolić Dola: Susret na snimanju u bijeljinskom restoranu “Izvor”

pizap (59)

-Ovo je moj album prvenac. Bez posebnih pjevačkih ambicija, ali sa željom da zaokružim jednu cjelinu i godinu iza nas. Kroz sve to želim da se zahvalim i mojim saradnicima Milanu, Bokici, Radenku, Vladanu, Zoki, Peri i svima koji su na bilo koji način doprinijeli da ovaj CD uskoro ugleda svjetlost dana. Album je za mene, moju porodicu, za zajedničku uspomenu, za moje prijatelje i kolege. Ja volim druženje i to je jedini motiv moje priče na estradi. Ostvaren sam na svim poljima, nije ovo primarni poziv, ovo je moj hobi i ljubav koju gajim godinama – kaže Dolić sa kojim smo se sreli u Bijeljini nakon susreta sa direktorom “Renomea”.

pizap (57)

-Bile su to formalnosti. Brzo smo se dogovorili oko detalja. Lako je sarađivati sa ljudima, odnosno profesionalcima kakav je gospodin Kajmaković. Radovala me ta saradnja i vjerujem da nećemo ostati na tome i u narednom periodu. Biće još lijepih pjesama i saradnji, a nadam se i albuma poput ovoga – zaključuje zadovoljni Dolić.

ab...dola

pizap (56)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com