PROMO: BANE PAUNOVIĆ OBJAVIO SVOJ PRVI SINGL!

44037231_10215583355730670_271682713268781056_o_bN1

Folk pjevač Bane Paunović iz Beča nakon dugogodišnjeg rada na estradnoj sceni svoje fanove rješio je da počasti novom numerom. “Pile moje malo” naslov je singla snimljenog u Empire studiju iz Beograda za koji je nedavno u produkciji Sehare urađen i spot uz predivne kadrove Austrije i Slovenije. Tekst i muziku radio je Milan Miletić, aranžmane Dejan Nikolić, dok su prateći vokali pripali MIrni Radulović.

Inače, kako kaže popularni pjevač muzikom se bavi više od decenije, ali je dugo vremena čekao jer nije htio da izbacuje singlove radi reda kao što to danas mnogi rade.

– Tačno je da nastupam u Beču više od deset godina. Nisam htio prije da snimam smatrajući da pjesma mora da sačeka svoje pravo vrijeme. Od sebe uvijek očekujem profesionalnost na što su mnogi i uvidjeli i dali mi šansu, podršku i ljubav. Htio sam da zapravo sve izgleda lijepo i drugačije. Ovim putem moram i da se zahvalim cjelokupnoj ekipi koja je radila na mom prvijencu, posebno na podršku DM Sat televizije, same Dragane Mirković koja je za mene muzički uzor. Obzirom da je muzika moj život, nema sretnije osobe od mene kada vidim da publika pozitivno reaguje na moj vokal i interpretacije. Što se tiče i daljeg rada ne razmišljam na duge staze, mlad sam i nigdje ne žurim pjesma po pjesma i sve će doći na svoje, otkriva Paunović kojeg zajedno sa kolegicom Adrijanom Popović u ” NAJLUĐOJ NOĆI” možete gledati u klubu Face u Beču.

Sve informacije vezane za nastupe i gostovanja mladog pjevača možete pratiti na oficijelnim stranicama Fejsbuuka i Instagrama:

https://www.facebook.com/banepaunovicofficial/?epa=SEARCH_BOX

https://www.instagram.com/paunovicbane/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com