VERA MATOVIĆ: JOŠ SAM LJUTA NA ROKVIĆE, NISAM ZABORAVILA ONO ŠTO SU MI REKLI PRIJE NEKOLIKO GODINA!

vinjete Vera Matovic03_RAS_foto zoran loncarevic_1000x0

Vera Matović može se pohvaliti da traje skoro pola vijeka, a da nema gotovo nijedan skandal iza sebe. Sa najvećim brojem kolega je u korektnim odnosima, izuzev sa porodicom Rokvić. Vera se prisjetila 2014. godine, kad su je mnogi napali zbog toga što je postavila svoje postere na pakovanja od dvije i po tone vode za ljude koji su pretrpjeli poplave.

Резултат слика за VERA MATOVIC POSTERI NA FLASIRANOJ VODI

Sa posterom ili bez istih, pjevačica je bar nešto učinila i pomogla, dok se za Rokviće ne zna da li su nešto slično učinili za ugrožene

Nikola Rokvić je tada izjavio da je taj potez Matovićeve “dno dna”, dok je njegov brat Marko dodao komentar “možeš sa sela na Dedinje, ali selo iz tebe ne može”, što je nju jako zaboljelo.

Резултат слика за nikola rokvic i marko

Na pitanje da li je plakala zbog prozivke Nikole Rokvića pjevačica kaže:

-Jesam, nažalost. Mnogo su bili ružni njegovi i Markovi komentari. Izvinjavaju se oni, ali kad pustiš džak perja u vjetar, to više ne možeš da pokupiš. Dobili su veliki minus, a ja plus jer sam pomagala narodu kad je bila poplava. Davala sam i šakom i kapom, pa im je vjerovatno zasmetalo što sam toliko pružila tom narodu, a oni nisu. Ili su htjeli preko mene da dobiju nešto, ali su više izgubili, kaže Vera Matović.

Резултат слика за VERA MATOVIC extra stars

A na pitanje da li im se javi kada se sretnu Vera odgovara:

-Pa, pruže mi ruke i ja se samo nasmijem i pružim ruku jer sam lijepo vaspitana. Ne pljujem, ali ne zaboravljam. Ipak oni osjećaju da treba da me pozdrave, čak i Marinko prilazi. Krivo mu je, vidim da jeste. U to vrijeme s njim ništa nisam komentarisala, naši pogledi su rekli sve.

Сродна слика

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com