BILJA ĐUKANOVIĆ: DOSADAŠNJOM KARIJEROM PREZADOVOLJNA, USKORO NOVA PJESMA!

16114659_386193065075053_6504482223785030128_n

Bilja Đukanović iz Bajine Bašte ima 24 godine, dok je na muzičkoj sceni preko šest i za to vrijeme , kako kaže naša sagovornica, postigla je relativno mnogo. Zadovoljna je svojom karijerom i uzlaznom putanjom uvjerena da će tako ostati i u budućnosti. Pored obaveza koje ima oko svoje karijere, Bilja se nađe i tamo gdje je to potrebno, a preko petnaest puta odazvala se i na humanitarne koncerte.

-To je nešto što ne mogu odbiti. Rado se odazovem svuda ukoliko će to nekome pomoći, baš kao i gostavanje na nekom festivalu, poput  gostovanja na “Zlatnom glasu”  Posavotamnave sa Neđom Kostićem – kaže Bilja Đukanović, nakon čega smo se osvrnuli na njene početke.

pizap (26)

-Prvu pjesmu snimila sam sa kolegom Neđom Kostićem, tačnije duetsku pjesmu pod nazivom “Ćao mala, ćao”. Singl je odlično prošao, na moje veliko zadovoljstvo. Bila sam nekako uvjerena da će ta pjesma biti pravi izbor i nisam se prevarila jer se na nastupima redovno traži od strane publike – priča Bilja za Extra Stras.

pizap (24)

-Nakon toga uslijedila je druga pjesma pod nazivom Dođi, dođi moj Dragane” koju je, inače, napisao Časlav Đoković, dok su se za aranžman pobrinuli Dušan Đukić i Neđo Kostić u studiju “Ultra sound” u Temerinu. Pjesma je takođe odlično prošla, traži se i sluša, a to je ono najvažnije.

pizap (25)

Gostovanje kod Draška Aćimovića u emisiji “Pod sjajem zvezda”

-Trenutno radim na novom singlu, biće to nešto sasvim novo, a objavljivanje nove pjesme biće iza Nove godine, odnosno početkom 2019-te. Do tada – slušamo provjerene stvari – kaže Bilja kroz smijeh. 

-Bitno mi je da se zahvalim Neđi Kostiću, mom dragom kolegi koji mi je jako puno pomogao oko estradne karijere i svega toga uopšte. Taj čovjek mi maksimalno pomaže u svemu vezano za moj muzički put i veoma sam mu zahvalna na tome – napominje Bilja, dodajući da je njen život muzika i samo muzika, kao i publika čiju podršku uživa svo ovo vrijeme.

pizap (27)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com