EXTRA STARS: USKORO NOVO MUZIČKO DRUŽENJE I SNIMANJE PLEJBEKA U NOVOGODIŠNJEM RUHU!

pizap (18)

Poštovani, pred nama je novo muzičko druženje, tačnije snimanje plejbeka u novogodišnjem ruhu! Ovoga puta nećemo se takmičiti, ali svakako ćemo se dobro družiti, promovisati stare i nove pjesme, dodijeliti plakete i zahvalnice, snimati, fotografisati…

Budite sam nama! Bijeljina, srijeda veče 26. decembra 2018. godine od 18 časova! Svaki učesnik izvodi dvije pjesme. Pjesme se izvode na plejbek. Prijave i kotizacije učešća u toku. Ulaz za publiku slobodan.

santa_claus_PNG9970

Veče ćemo provesti u znaku Nove godine! Tom prilikom obilježićemo i mali jubilej! Naime, nakon tri Festivala narodne muzike “Raspjevano ljeto” u Bijeljini, potom tri Folk parade “Zlatna jesen” Bijeljina, te Festivala narodne muzike u Ugljeviku, zatim Ljetne folk revije na bazenima u Ugljeviku, potom “Zima folk hita” u Dvorovima kod Bijeljine, naše novo druženje bilo bi deseto po redu za posljednje dvije godine, a upravo je to razlog za naš mali jubilej. 

pizap (55)

Nije bilo lako, ali smo uz veliki trud i odricanje, bez velikih novčanih sredstava, odnosno mogućnosti i bez ozbiljne sponzorske podrške, uspjeli da pokrenemo niz muzičkih manifestacija i opstanemo u svojim namjerama, a to je prvenstveno oživljavanje muzičkih događaja, druženje, upoznavanje, promovisanje, animiranje i slično, a tek potom po znaku bitnosti postavili smo puko takmičenje, nagrade i slično. 

pizap (28)

Na dosadašnjim manifestacijama našlo se preko stotinu estrdanih imena, kao i revijalnih gostiju koji su prodefilovali tokom nekog od druženja, kao što su Rade Lacković, Andrija Bajić, Mirsad Jarović, Jasmin Muharemović, Rifat Tepić, Bora Drljača, Milena Plavšić, Nihad Kantić Šike, Meho Hrštić, Radmilo Zekić, Mišo Maunaga, Ljubiša Perić Kokiš, Farizada Čamdžić, Ivan Kukolj Kuki, bugarska zvijezda Poli Paskova, Petra Ivanović, Seka Tomičić i mnogi, mnogi drugi. Idemo dalje. Vaš Extra Stars!

pizap (18)

pizap (4)

pizap (1)

pizap (14)

pizap (13)

pizap (17)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com