TV “DUGA” SNIMILA NOVOGODIŠNJI PROGRAM: MLADEN DOLIĆ, BORA DRLJAČA, BOKICA RODIĆ, ERA OJDANIĆ…, SAMO SU NEKI OD POPULARNIH NARODNJAKA KOJI SU SE NAŠLI NA SNIMNAJU

46031579_2204580043157173_7326812726318071808_n

Televizija “Duga” je još jedna u nizu od medijskih kuća koja je na vrijeme pripremila i snimila svoj novogodišnji program kako bi vijerne gledaoce u takozvanoj najluđoj noći zabavila na svoj prepoznatjiv način, prije svega uz bogatu muzičku priču brojnih pjevača koji su se i ove godine odazvali druženju u velikom broju.

pizap (48)

Snimanje je bilo, kažu naši sagovornici, u jednom od prestižnih lokala, tačnije Svečanoj sali “Srbija” u Meljaku. Pozivu na snimanje novogodišnjeg programa odazvali su se stari saradnici, ali i oni koji je to prvo druženje uz pomenutu ekipu iz TV “Duge”, među kojima i Mladen Dolić Dola iz Teslića koji se na snimanju našao, kako zbog druženja tako i zbog promocije novih pjesama. 

pizap (34)

-Bilo je jako lijepo, druženje za pamćenje. Ponavljam, meni je na prvom mjestu druženje, a pjesma i zabava su odličan povod za to, odnosno nešto ovako kao što je snimanje jednog novogodišnjeg programa. Nisam se dvoumio ni sekunde, tim prije jer sam se na istom našao sa svojim prijateljima Milanom Mijatovićem i Bokicom Rodić, ali i mnogim drugim. Naravno, bila je to prilika da upoznam i starije kolege kao što su Bora Drljača, Milena Plavšić, Era Ojdanić i mnogi drugi. Uglavnom, bilo je fantastično – zaključuje naš sagovornik Dolić.

pizap (44)

Inače, na ovogodišnjem snimanju našli su se već pomenuti Era Ojdanić, Bora Drljača, Milena Plavšić, Srećko Šušić, Aca Ilić, Olja Karleuša, Bokica Rodić, mnogobrojni muzičari, kompozitori poput Milana Mijatovića, plesačica i mnogih drugih koji su svojim dolaskom upriličili snimanje novogodišnjeg programa TV “Duge”.

pizap (48)

pizap (63) pizap (67)

pizap (64)

pizap (35)

pizap (36)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com