MLADEN DOLIĆ DOLA: USKORO KOMPLETIRANJE PRVOG ALBUMA

pizap (25)

U toku ljeta Mladen Dolić Dola snimio je par singlova, kako kažu – prvenaca, koji su ga uveli u svijet estrade, da bi nakon toga snimio još nekoliko pjesama u saradnji sa Milanom Mijatovićem i Bokicom Rodić. “Oj,goro jelova”, “Violino sviraj”, “Ne pitaj me majko”, “Želela si mnogo”…, pjesme su koje je Dola već predstavio publici, a uskoro će se pojaviti još nešto novo iz muzičke radionice Milana Mijatovića iz Varde i muzičkog studija Deki. 

RRR (1)

Pored plodne saradnje sa Mijatovićem, Dola se okušao i sa mladim autorima Radenkom Juroševićem i Vladanom Čarnićem sa kojima je snimio dvije pjesme “Zlato i đerdani” i “Prijatelju stari moj”. Pjesme su završene i Dola je, kako kaže, zadovoljan novim singlovima koje će promovisati u narednom periodu putem medija, dok će prvo premijerno izvođenje pred publikom ostaviti za muzičku manifestaciju “Zima folk hit” u Bijeljini koja će se održati krajem novembra.

pizap (9)

-Kao što sam već naglašavao u ranijim razgovorima za vaš magazin, pjesma je moja ljubav i hobi, nikako primarno zanimanje, odnosno poziv od kojeg bi nastojao da živim. Ne, to je moja mladalačka želja i ništa više, kao što je i samo druženje, susret sa ljudima koji vole muziku i ništa više od toga. Dao sam sebi slobodu da se okušam i na ovom polju, za svoju dušu i svoje prijatelje – kaže Dola za Extra Stras.

-Poenta svega je da sam kroz sve ovo upoznao mnogo divnih ljudi, autora, ostvario drugarstva i prijateljstva za koja se nadam da će potrajati. Tu smo da sarađujemo, da se družimo i češće viđamo. Ja to tako posmatram i drago mi je da sam iz svijeta estrade već uveliko upoznao toliko ljudi sa kojima se danas rado čujem i sretnem – dodaje Mladen Dolić Dola iz Teslića, advokat i nekadašnji fudbaler koji će uskoro objaviti i svoj prvi album.

pizap (3)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com