Nakon fantastičnog nastupa: RADE LACKOVIĆ PROBAO “ONTARIO PLATU” // Rade duševljen bogatom trpezom…

42967038_275047259800210_8708513459312001024_n

I proteklog vikenda sjajna žurka ljubiteljima kvalitetne narodne muzike upriličena je u novootvorenom restoranu Ontario u Lukavcu. Gost večeri bio je folk pjevač Rade Lacković.

Prisutnima je svojim hitovima napravio dernek za pamćenje. Osim fantastične muzike, gostima kao i do sada bila je na repertoaru i bogata trpeza raznovrsnog jela i pića. Posebno “Ontario plata” čiji miris i okus vas doslovno tjera da izrastete u pravog gurmana.

Ako volite bosansku kuhinju, jela sa roštilja, domaću hranu, vrhunsko vino, a sve to po najnižim cijenama u kantonu, Ontario je mjesto idealno za vas, vašu ljepšu polovinu, poslovne partnere…Ako planirate da zaprosite ljubav svog života učinite to ovdje, osoblje restorana će za vas obezbjediti sve. Hrana je uvijek ukusna i svježa, ljubazno i profesionalno osoblje uvijek tu za vas.

Mir i tišina, priroda, i životinje koje šetaju tik pored vas, dok uživate u vinu, i mirisu šume na Ontariu. Ako cijenite kuhare koji su pravi profesionalci, konobare, koji će vas služiti sa osmijehom na licu, i restoran u kojem je ugodno boraviti, onda je prava šteta što još niste bili u restoranu Ontario na Bistarcu (Lukavac).

Mirno i skrovito okruženje, nudi i prostranu ljetnju baštu sa pogledom na malo jezero Bistarac, a domaćinska atmosfera nema cijenu. Ontario raspolaže predivnom zelenom površinom, renoviranim restoranom od 150 sjedećih mesta, renoviranom baštom od 50 sjedećih mesta..

Restoran ONTARIO za Vas može organizovati: Svadbeni ručak – Porodični ručak – Rođendan – Koktel partiju – Radni doručak – Poslovni ručak – Proslavu firme – Seminar – Mature…Info&Rezervacije: 061-380-644, ili direktno u restoranu. Dobrodošli !

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com