GORAN RATKOVIĆ RALE: OD INDIRE NAPRAVIO ZVIJEZDU, ZA KALAČA SMATRA DA JE NAJLOŠIJI ČOVJEK KOJEG JE UPOZNAO!

f334fc5ea7c557d22b1292815dc1ea35f1e569d3

Za Gorana Ratkovića Raleta kažu da je jedan od najplodonosnijih autora u bivšoj državi. Na stotine pjesama uradio je ovaj pomenuti muzički znalac, a među najsvježijim autorskim radovima mu je saradnja sa Cecom i Sašom Matićem, Lepom Brenom, Đanijem, Severinom, Nadicom, Biljanom…

Сродна слика

Od Indire Radić, pjevačice koja je bila poznata samo po „Ženi iz kafane“ sa neodređenim stilom bez zvučnog imena i prezimena, „skovao“ estradnu zvijezdu. Nakon deset godina Indira je odbacila Raleta i karijeru povjerila sinu Severinu. Ono što je evidentno je njen očit pad popularnosti. Ko zna, možda ponovo počne tezgariti sa Srećkom Sušićem s kojim je radila prije saradnje sa Raletom.

Резултат слика за rale i indira

Na temu saradnje sa Sejom Kalačem Rale je nedvosmisleno jasan. I nije prvi koji to zaključuje.  Isto misle mnogi pjevači, menadžeri i novinari. Kaže da tom čovjeku ne želi da pridaje važnosti i da ga je izbrisao sa liste znanaca, a o saradnji da ne govori.

–To je najlošiji čovjek kojeg sam u životu upoznao, ne želim da mu imenu pridajem značaja jer osim što u sebi nosi neljudske i necivilizovane geste, ostao mi je dužan novac. Ali i to je nevažno – jednostavno on za mene ne postoji – kaže Rale, između ostalog, za sarajevski magazin Express.

Резултат слика за sejo kalač

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com