JOŠ JEDNA NAGRADA: MILKICA LEKANOVIĆ TESLIĆANKA TREĆEPLASIRANA NA LJETNOJ FOLK REVIJI U UGLJEVIKU

pizap (12)

U organizaciji bijeljinskog Extra Starsa  u Ugljeviku je, tačnije na ugljevičkim bazenima, nakon festivala u Bijeljini, odražana još jedna muzička manifestacija pod nazivom Ljetna folk revija Ugljevik 2018. 

pizap (38)

Kao i na prethodnim manifestacijama, učešće je uzeo veliki broj pjevača koji su se na takozvanoj otvorenoj sceni predstavili publici svojim starim ali i novim pjesmama.  Na muzičkom druženju, u prelijepom ambijentu i domaćinskom prijemu osoblja, publika je imala priliku da čuje i uživa u pjesmama Mirsade Bećirović, Ljubiše Perića Kokiša, Duleta Mitrovića, Ljupčeta Nedića, Dragana Kerezovića, Mladena Dolića Dole, Milkice Lekanović Teslićanke, Bobe Petrušića u duetu sa Milkicom Lekanović, Tome Nedića Osečinca, Damira Mulasalihovića, Svjetlane Đurić Cecilije,  kao i narodnim kolima Saše Mrkalja i izvornim pjesmama grupe “Ugljevički zvuci”.

pizap (13)

Treće mjesto po glasovima publike osvojila je Milkica Lekanović Teslićanka, a o svemu tome ona kaže:

-Kao i uvijek, bez posebnih očekivanja, ali s pritajenom nadom da u nekom novitetu, kao što je najnoviji singl “Obrni, okreni”, stoji potencijalni hit ili mogućnost da taj novitet donese neku od nagrada. Tako je bilo i ovoga puta i drago mi je zbog toga. Ipak, susreti su mi na prvom mjestu, viđenje sa saradnicima, kolegama, upoznavanja novih učesnika i slično tome – kaže Milkica Lekanović Teslićanka.

pizap (12)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com