(FOTO/AUDIO) MLADEN DOLIĆ DOLA: NOVO LICE NA ESTRADI

pizap (49)

Advokat Mladen Dolić Dola, poznati advokat iz Teslića, kojem je pjesma ljubav i hobi, ovih dana snimio je svoj prvi maksi singl, odnosno diskografski prvenac u saradnji sa Bokicom Rodić i Milanom Mijatovićem iz Varde. Promociju pjesama “Violino sviraj” i “Ne pitaj me majko” započeo je prije nekoliko dana, ali je iste premijerno i promotivno izveo na prije par dana održanoj Ljetnoj folk reviji u Ugljeviku. 

pizap

-Pjesma je moja ljubav i hobi, to nije moj primarni poziv, ali volim druženje, muziku, neka nova poznanstva i slično. Nemam pjevačkih ambicija u smislu da se ozbiljnije bavim time, ali ću svakako ostati u ovim vodama jer sam ljubitelj dobre pjesme i druženja – kaže Dolić za naš magazin. 

U planu je, kaže naš sagovornik, još nekoliko novih pjesama, ali nije precizirao kada će se ponovo naći u studiju.

pizap (49)

-Svakako ću snimiti još nekoliko pjesama i mislim da će za početak biti dovoljno, a što se tiče ekipe i saradnika – više sam nego prezadovoljan. Kod Mijatovića se osjećam kao u svojoj kući i ne mislim mijenjati ekipu koja je više nego pozitivna. Naravno, u planu je još par nastupa u skorijoj budućnosti kao što je Folk parada “Zlatna jesen” u Bijeljini, ali i sličnim manifestacijama na kojima je zagarantovano dobro druženje – dodaje Dolić na kraju razgovora za naš magazin.

pizap (50)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com