LJUBA ALIČIĆ ZA EXTRA STARS: U EVROPI SE SVAKAKO BOLJE ZARAĐUJE

ljuba-alicic-printscreen

Sedamdesete godine prošlog vijeka, kada je Ljuba Aličić počinjao svoju pjevačku karijeru, odavno su iza nas, a on, uprkos godinama i muzičkim trendovima koji su mnoge iz njegove generacije jednostavno „obrisali“ sa muzičke scene, još uvijek je tu, aktuelan i tražen koliko i u vremenima koje volimo nazvati „onim zlatnim“.

Резултат слика за LJUBA ALICIC

 -I dalje sam jako tražen na svadbarskim veseljima. Iako sam malo redukovao broj nastupa, veliki je broj poziva koje jednostavno ne mogu odbiti zbog niza prijateljskih odnosa sa ljudima koje dugo poznajem ili sličnog. Naravno, tu su i honorari koji igraju veliku ulogu, da se ne lažemo. Ipak, ne prihvatam sve ponude.

ES: Gdje se najbolje zaradi?

-Na svadbama definitivno. Makedonski Romi počeli su da prednjače i organizuju zaista velika veselja na kojima se potroše na desetine hiljada eura. Generalno gledajući, što je i razumljivo u odnosu na naše prostore i krizu koja mnogo duže vlada, u Evropi je i dalje najbolje, više se zaradi u svakom slučaju.

ES: Da li je u planu nešto novo kada su nove pjesme u pitanju?

-Ima još vremena, nije žurba jer sam nedavno objavio par novih singlova. Ne uzimam svašta, tako da su i kompozitori malo uzdržani kada su prijedlozi u pitanju. Bilo je nekih koji su mi nudili kojekakve gluposti. Nakon što sam ih nekoliko puta upitao šta je to šta mi to nude, shvatili su da su pogriješili adresu – kroz smijeh zaključuje Ljuba Aličić.

Резултат слика за LJUBA ALICIC

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com