MIRKO SNIMIO NOVU NUMERU: Gastozzovu bivšu angažovao u spotu ? (VIDEO)

36250807_10216803606912449_3877940471367991296_n

Duet Jane Todorović i Mirka Plavšića se odlično kotirao u moru novih pesama koje pevači izbacuju tokom letnjeg perioda, a mladi pevač nastavlja da oduševljava javnost. Njegov novi projekat je odmah pronašao put do srca slušalaca. Mirko Plavšić je ovoga puta predstavio singl ‘Mesečar’, a materijal je više nego odličan, što za slušati, tako i za gledati. Kako Mirko pre svega ceni kvalitet, upravo to dolazi do izražaja u novoj pesmi, koja bi vrlo lako mogla postati himna muškaraca. S druge strane, zanimljivo je da se u spotu nalazi atraktivna fitnes instruktorka Naida Gadžo, inače bivša Gastozova devojka.

Mirko Plavšić se maksimalno potrudio da novom pesmom pokaže kako je reč o sjajnom vokalu, koji lako dopire do srca svih ljubitelja kvalitetne muzike. Njegov vokal je zaista poseban i karakterističan, pa i ne čudi zašto je u nekoliko navrata dobio podršku kolega kao što su Aca Lukas, Mile Kitić, Jana Todorović…

Svojim trudom i radom, Mirko dokazuje kako je upornost isplativa, pa ne sumnjamo da će ‘Mesečar’ odlično proći među publikom.

-Svakako da sam očekivao uspeh, jer sam zajedno sa mojim saradnicima uložio mnogo truda u ovaj singl, ali iskreno nisam se nadao ovakvom uspeh za ovako kratko vreme, kaže Mirko i dodaje -reakcije su fenomenalne i meni ostaje samo da dam sve od sebe da opravdam poverenje koje su mi slušaoci ukazali. Inače muziku za pesmu je radio Goran Ratković-Rale, tekst Radenko Mitrović, aranžman Branislav Glušac dok je za video produkciju bio zadužen „Toxic“.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com