FNM “RASPJEVANO LJETO” BIJELJINA: SAŠA MRKALJ, GOST I REVIJALAC NA BIJELJINSKOM FESTIVALU

maxresdefault (2)

U bijeljinskom motelu “Perić” održan je još jedan, treći po redu festival narodne muzike “Raspjevano ljeto” koji je, kao i ranijih godina, protekao u dobrom raspoloženju učesnika, gostiju i publike, ali prije svega u znaku dobre pjesme.

Harmonikaš Saša Mrkalj iz Jagodine takođe se odazvao pozivu i velikom muzičkom druženju u Bijeljini povodom trećeg festivala, a revijalno je izveo i svoje kolo “Eci-peci-pec”. 

Fotografija korisnika/ce Sasa Mrkalj.

Saša, Mirsada i Draško

-Čestitam na organizaciji festivala, izuzetno sam zadovoljan, a ponajpre domaćinskim prijemom. Siguran sam da će bar 4-5 pesama, koje su se čule sa scene, pa i moje ,,Eci-peci-pec kolo,, koje sam izveo na harmonici, zaživeti kod publike i ostati da se pevaju i slušaju u narodu. Lep je gest  organizatora što gotovo niko nije otišao kući praznih ruku, imajući u vidu prijem nagrada, plaketa, statua, odnosno zahvalnica kao uspomene na festival i divno druženje van scene nakon festivala. Želim da svaki novi festival bude još uspešniji sa ciljem očuvanja i popularisanja kvalitetne narodne muzike. Još jednom se zahvaljujem na pozivu i želim svako dobro organizatoru i njegovim saradnicima. Živjeli i vidimo se nekom narednom prilikom – poručuje Saša Mrkalj u razgovoru za Extra Stras.

pizap (32)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com