FNM “RASPJEVANO LJETO”: DIKI TRAJKOVIĆ KAO REVIJALNI GOST U PODRŠCI BIJELJINSKOM FESTIVALU

maxresdefault-752x440

U bijeljinskom motelu “Perić” održan je još jedan, treći po redu festival narodne muzike “Raspjevano ljeto” koji je, kao i ranijih godina, protekao u dobrom raspoloženju učesnika, gostiju i publike, ali prije svega u znaku dobre pjesme.

I ovoga puta na sceni se našlo više kvalitetnih pjevača, više ili manje afirmisanih izvođača, a svoju podršku dali su i poznati estradni umjetnici kao što su Boki Manojlović, Diki Trajković, Mirsada Bećirović, Ljubiša Perić Kokiš i Arif Galijašević, superfinalista takmičenja “Nikad nije kasno” Žike Jakšića.

Сродна слика

Diki trajković kaže da cijeni napore organizatora ovakvih manifestacija i podržava iste ukoliko to može uskladiti s vremenom i obavezama. Ovoga puta, kaže, nije mogao odbiti učešće na festivalu svog poznanika i saradnika Kisića, kao ni bijeljinsku publiku pred kojom veoma često nastupa.

-Večerašnje druženje bilo mi je jako lijepo i prijatno. Nije mi žao što sam došao, tim prije jer sam sreo neke stare prijatelje ali i nove estradne nade koje krče svoj put. Druženje, malo smo i zapjevali, a evo, sada, malo i za svoju dušu uz harmoniku našeg drugara Mrkalja i Galijaševića – kaže raspoloženi Diki Trajković, revijalni gost ovogodišnjeg festivala.

pizap (52)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com