MIRSAD JAROVIĆ MIRSO: USKORO NOVI SINGL I NASTUPI

18740409_10211765301386287_1027715206141449802_n-752x440

“On je pjevač gotivnih pjesama”, rekao je jednom prilikom Hilmija Hot za naš magazin u vezi sa Mirsadom Jarovićem Mirsom. Upravo u tom pravcu ovoga ljeta Mirso će snimiti novi singl u saradnji sa Šukijem Planjaninom.

Fotografija korisnika/ce Ekstra Stars.

-Dobio sam tekst i radim na kompoziciji za Mirsin novi singl za koji smatram da će svakako biti jako interesantan, u tematskom smislu, i jako slušan jer se radi o pjesmi iz sasvim drugog pristupa. Ali, ne mogu o dataljima, još je rano o tome – potvrdio nam je poznati umjetnik Planjanin.

Fotografija korisnika/ce Å uki Planjanin.

-Tekst pjesme sam ja napisao, a majstoru i umjetniku kakav je Šuki, prepustio sam kompozitorski dio priče. Tekst je, uvjeren sam, kao i moji saradnici, jako dobar, životan, rekli bi, te da će uz Šukijevu muziku i aranžman biti jedna od mojih najboljih pjesama – kaže Mirsad Jarović, dodajući da će za singl snimiti i primjeren spot. 

Fotografija korisnika/ce Mirsad Jarovic Misso.

Pored toga, kao i drugih poslovnih obeveza, Mirso od ovoga ljeta, zajedno sa kolegom Denisom Vanovcem, počinje sa nastupima, ali ne u standarnom estrdanom okviru. Radi se o tome da će Mirsad izvoditi nastupe isključivo za prave sladokusce muzike na probranim mjestima, odnosno prostorima i za goste koji vole da slušaju prave pjesme, odnosno hitove domaće i inostrane scene. Njegov repertorar, kaže, sačinjavaće isključivo probrani hitovi, kvalitetne pjesme, a  poznato je da Mirso pjeva sve podjednako dobro.

Fotografija korisnika/ce Mirsad Jarovic Misso.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com