MARKO NIKOLIĆ: ZA KRATKO VRIJEME LJUDI VAS ZABORAVE

marko-nikolic-4-830x0

Proslavljeni jugoslovenski glumac Marko Nikolić bio je odustan sa posla oko tri godine zbog bolesti, a to vrijeme bilo je dovoljno, kaže, da ga mnogi zaborave. Tako to biva, kaže legendarni Giga iz “Boljeg života”. Danas je nešto bolje i očekuje pozive za nove i manje zahtjevne uloge.

Резултат слика за MARKO NIKOLIĆ GIGA

-Imao sam zdravstvenih problema prije tri godine i to me je udaljilo od glume. Ne znam da li je to samo kod nas, ali obično ako vas nema jedno vrijeme, svi vas zaborave. Uglavnom se sve to sada polako dovodi na svoje mjesto jer sam sposoban da radim. Naravno, ne mogu više da snimam “Devojački most” ili “Boška Buhu”, da se penjem po crnogorskim brdima i planinama, ali mogu sitkome, salonske, istorijske projekte – kaže Nikolić.

marko-nikolic-4-830x0

Nikolić ponekad pogleda neku reprizu serija ili filmova u kojima je igrao, ali ne čini to često.

-Ponešto pogledam, a često stvarno ne mogu sebe da gledam jer su se neki filmovi i serije mnogo puta reprizirali. Kada i pogledam, nikada se ne iznenadim kada vidim kako smo svi bili mlađi. Znam kako sam izgledao, a znam i kako sada izgledam. Sve je to prirodno i normalno. Jednostavno, trudim se da razmišljam o što novijim projektima – zaključuje popularni Giga.

Резултат слика за MARKO NIKOLIĆ GIGA

Резултат слика за bosko buha film

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com