DRAGAN BJELOGRLIĆ OMILJEN JE U SVOM RODNOM MJESTU

tYGktkqTURBXy9hMmFkM2ZjOWQwZjNjMjk3YzM3NGJkM2UzMWY4Y2Q3Ni5qcGVnkZMCzQOOAA

Dragan Bjelogrlić je omiljen u svom rodnom mestu, a ni on nije zaboravio Baranđane. Svakog leta je tamo, a i nema komšije kojem nije dao bar malu ulogu u nekom svom filmu kako bi oni nešto zaradili.

Proslavljeni glumac, reditelj i producent Dragan rodom iz Barande, upravo tamo provodi najveći deo vremena, a njegove komšije su rado popričale o njemu i njegovoj porodici.

Резултат слика за dragan bjelogrlić

Prva osoba koja je otkrila nešto o Bjelogrliću je baka Melanija Vasić, koja stanuje odmah pored porodičnog doma Bjelogrlića. Kaže, Dragana i njegovog brata Gorana zna od malih nogu, a u dobrim je odnosima i sa njegovom majkom Nadom.

Резултат слика за bosko buha film

“Znam ga od malih nogu, uvek je bio jako fin dečko. Dragan je živahniji i energičniji, Goran je nekako tokom celog detinjstva bio mnogo mirniji. Mada, obojica vole da se šale sa ljudima. Majka im je jako fina, poštena žena. Preko leta ona je stalno ovde u selu, a čim počne zima, odlazi za Beograd. Divne su komšije! 

Резултат слика за dragan bjelogrlić

“Pozitivan je uvek bio kao dete, pun energije i stalno je težio da ide ka nečemu više. Mislim da još nije uspeo da dostigne svoj vrhunac, još nekoliko filmova koji će biti žešći i mislim da će onda stići ta velika slava. Treba još više da oduševi Srbiju i okruženje”, objašnjava Zoran Vavić, još jedan od Bjelinih komšija iz Barande.

Резултат слика за dragan bjelogrlić

Сродна слика

Резултат слика за dragan bjelogrlić

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com