GRACE JONES NA OVOGODIŠNJEM EXITU 2018!

Grace-Jones-4K-750x400

Grace Jones ove godine dolazi na Exit. Ova nesvakidašnja ličnost dolazi iz najviše i posljednje klase „vanzemaljaca“, od kojih su mnogi na Zemlji ostavili neizbrisiv trag i nažalost otišli – Bowie, Prince i Michael Jackson, mijenjali su svijet sa njom. Na glavnoj pozornici festivala 2018. pokazaće da je još prije Madonne, Lady Gage i Rihanne, kojima je bila najveći uzor, prva uvela avangardnu umjetnost i visoku modu u svjetske muzičke tokove.

grace jones na Petrovaradinskoj tvrđavi Foto andrea klarin

Nenadmašni „Vogue“ proglasio je Grace Jones „ultimativnom modnom muzom“. A, muzički autoritet „Rolling Stone“ – za „neodoljivu umjetnicu, modnu ikonu i simbol“. Posle premijere na filmskom festivalu u Torontu, dugo snimani dokumentarni film o životu fascinantne art-rok aristokratkinje, „Grace Jones: Bloodlight & Bami“, imaće i svoju bioskopsku premijeru ovog proljeća, upravo pred njenu turneju sa kojom dolazi na Petrovardinsku tvrđavu.

Резултат слика за grace jones

Spoj glamura i nezadržive sile skovan je u riječi „glamazonka“ koja najbolje opisuje nepatvorenu autentičnost i snagu dostojnu ratnice koju Grace igra uz Švarcenegera u filmskoj sagi o Konanu. Ili pak fatalne Bond žene koja može da savlada i jednog agenta 007. Nevjerovatna Grace svoju mentalnu i fizičku spremnost i danas sa lakoćom prikazuje na najvećim svjetskim festivalima i pozornicama. A, u scenski raskošnim nastupima koji izazivaju nepodjeljeno divljenje kod publike.

Резултат слика за grace jones zula conan

Резултат слика за grace jones

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com