PLJAČKU KUĆE SAŠE POPOVIĆA MOGUĆE DA JE NARUČIO NJEGOV DUŽNIK?!

sasa-3

Pljačka sefa Saše Popovića izaziva veliku pažnju javnosti, a sada je otkriven podatak da je to navodno uradio – dužnik. Spekuliše se da je akciju najvjerovatnije organizovao njegov kolega koji mu duguje velike pare, vjerovatno više od milion eura.

Taj dužnik je za pljačku angažovao vrhunske profesionalce koji tokom ulaska u Popovićevu vilu i obijanja sefa nisu ostavili ni jedan jedini otisak ili bilo koji drugi trag.

Saša Popović se oglasio prvi put nakon pljačke

Iz kuće jednog od najmoćnijih ljudi na estradi odnijet je sef u kojem su se, kako je potvrdio Popović, nalazili važni dokumenti i satovi u vrijednosti od oko 100.000 eura. Pretpostavlja se da su ti “važni dokumenti” zapravo ugovori o pozajmicama na osnovu kojih direktor “Granda” potražuje novac. Saša Popović je, inače, poznat po tome da često pozajmljuje velike pare ljudima sa estrade, ali i iz politike i biznisa.

Saša je pozajmljivao pare i prijateljima i poznanicima, ali nisu mu svi vraćali na vrijeme. Zbog toga policija sumnja da iza sefa stoji osoba koja mu duguje poveću svotu novca.

Lopov je uspio da izvede pljačku a da ne ostavi ni jedan jedini dokaz.

Krađa koja se dogodila u Popovićevoj kući djelo je profesionalnih pljačkaša, to je jasno kao dan. Sašina kuća je jedna od najbolje obezbjeđenih u naselju Bežanijska kosa, sa rampom i obezbjeđenjem koje je čuva, a tu su i sigurnosne kamere. Međutim, lopov nije ostavio niti jedan jedini trag i otisak po kom bi policija mogla da ga nađe. Pljačkaši su čak znali i precizan raspored kamera i ugao pod kojim snimaju, tako da nijedan snimak nije od koristi u istrazi. Nema nikakve sumnje, to su vrhunski profesionalci.

SVI DETALJI KRAĐE VRIJEDNE 100.000 EURA: Sašu Popovića opljačkao prijatelj sa estrade

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com