(VIDEO) DIKI TRAJKOVIĆ O NOVOM SINGLU “SVI ME POZNAJU KAD IM NEŠTO TREBA”: NIKO NIJE NIKOME UKRAO PJESMU, A PONAJMANJE DA JE NEKO PREOTEO PJESMU OD ŠABANA ŠAULIĆA

maxresdefault

Diki Trajković nedavno je snimio novi singl “Svi me poznaju kad im nešto treba” i objavio za “Grand produkciju”. Istu je i promovisao nešto prije Nove godine, a reakcije publike bile su više nego odlične. 

Međutim, oko pomenute pjesme došlo je do određenih nesporazuma, uglavnom na relaciji slušalaca i ljubitelja folk muzike. Naime, pjesmu je snimio Šaban, a dio pjesme, što je bilo snimljeno mobilnim telefonom, okačeno je na Jutjub kanal. Ali, o čemu se zapravo radi, pojasnio nam je upravo popularni Diki.

Резултат слика за stojadin diki trajković

-Autor pjesme je Bane Vasić, odnosno teksta Vlada 013, i tačno je da je pjesma ponuđena Šabanu Šauliću. Pjesma je bila kod njega, snimio ju je, a jedan dio postavljen je na Jutjub kanal. Međutim, nakon što Šaban pjesmu nije zvanično objavio, te nakon što je bila kod njega nekoliko mjeseci, Bane je pjesmu ponudio meni. Pjesma mi se dopala i ja sam je uzeo, zvanično snimio a potom i objavio za “Grand produkciju”.

-Ja u svemu tome ne vidim ništa loše i ne znam zašto se digla tolika prašina na društvenim mrežama? Niko ništa nije loše uradio, a još manje nečasno. Oduvijek je bilo situacija da neko uzme neku pjesmu iz njemu ko zna kojih razloga, da se nekome ne doapdne, pre prepozna se u njoj, a da to nekome opet odgovara, dopada mu se i tako dalje. Mali milion je takvih primjera. Ovdje je najmanje toga da je neko nekome oteo pjesmu, daleko od toga, a istina je ovo što sam vam rekao i to autori mogu potvrditi- zaključuje Diki na kraju razgovora za magazin Extra Stars.

Резултат слика за stojadin diki trajkovic grand tv

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com