GOSTUJUĆI U “AMIDŽI ŠOU” EMISIJI: JOŠ JEDNA NEPOTREBNA SEJINA BLAMAŽA

1361845_unnamed_ff

“Folk pjevač Sejo Kalač nastupio je za praznike u jednom lokalu u Valpovu, koji se nije završio slavno  jer je poslije svirke završio na stepeništu, poslije očigledno velike doze alkohola, a to nije promaklo kamerama. Njemu nije bilo dobro, pa je riješio da se ugrije u zgradi i zaspao u zimskoj jakni na stepenicama”.

Ovako je objavljen i više nego providan, preciznije – novinarski glup članak o pomenutom pjevaču prije par mjeseci. 

Međutim, pjevač je sinoć gostujući u emisiji “Amidži šou” pokušao objasniti fotografije i situaciju u kojoj se našao, nastavljajući da se blamira kao i izvjesni novinar.

Između ostalog, pjevač je rekao da je sa društvom pio tri dana, da nije mogao da dođe do sobe u hotelu i da je zbog toga zaspao na stepenicama hotela tek nekoliko metara od sobe. U tom trenutku, kaže, naišao je neki momak koji ga je fotografisao i sve to okačio na društvene mreže, te se tako našao u tabloidima. Poziranje je više nego očigledno, a objašnjenje više nego neuvjerljivo.

Nije baš poznato da hoteli i hotelska stepeništa izgledaju baš tako kako se to vidi na fotografiji, tim prije jer navodi na zaključak da se radi o klasičnoj stambenoj zgradi, ogradi ispod koje se vidi niz stepenišnih podesta, velika kutija sa električnim brojilima i sklopkama itd.

1361849_img-4662_ff1361845_unnamed_ff

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com