“NIKAD NIJE KASNO”: PAR TAKMIČARA, ZAJEDNO SA ŠERIFOM KONJEVIĆEM, U PJEVAČKOM SMISLU RAZBILI SCENU

14291735_1093818160699029_1687279941999550199_n

Nastavalja se potraga za zvijezdom među veteranima. Ovog ponedeljka u borbi za ostvarenje pjevačkih snova borilo se šest više nego talentovanih kandidata koje su, pored Saše Miloševića Mareta, ocjenjivali Cakana Radosavljević i Šerif Konjević.

IMG_3746_ok.jpg

Kao i obično, Žika Jakšić je pripremio izuzetan šou i zabavu prepunu dobre muzike uz nenadmašni orkestar Ace Sofronijevića. Bila je to još jedna veče i erupcija emocija, suza, smijeha i radosti. Po ko zna koji put “Nikad nije kasno”  još jednom je dokazala da je jedna od najzanimljivijih i najkvalitenijih muzičkih emisija u regionu.

Večerašnju emisiju „Nikad nije kasno“ otvorio je šarmantni takmičar iz Prokuplja, Ljubiša Milojković zvani Ljuba Maratonac. U takmičarskom dijelu ovaj kauboj iz Prokuplja predstavio se pjesmom „Čovek sa srca dva“ od Šekija Turkovića, a bodrio ga je legendarni tekstopisac Rade Vučković.

_DSC5119.JPG

Makednoska pevačica, Barbara Jakovleska koja neodoljivo podsjeća na holivudsku glumicu Barbru Strejsend priredila je pravi spektakl u takmičenju veterana. Izvođenjem pjesme „Kazuj krčmo džerimo“ od Usnije Redžepove uspjela je da podigne cijeli studio na noge, a nisu se štedjeli ni članovi žirija Cakana Radosavljević i Šerif Konjević.

U revijalnom dijelu Barbari je podrška na sceni bila poznata makedonska pjevačica Blagica Pavlovska, sa kojom je izvela pesmu „Čaje šukarije“ ._DSC5755.JPG

_DSC5695.JPG

Jedan od upečatljivijih nastupa u takmičenju veterana imao je Emir Hasić iz Bosanske Krupe. Izvođenjem pjesme „Ljubavna“ od „Parnog valjka“ takmičar je pokazao odlično pjevačko, ali i igračko umjeće. U njegovom scenskom nastupu uživali su svi u studiju, a žiri nije štedeo reči hvale za ovog takmičara.

_DSC5707.JPG

_DSC5513.JPG

Tada se mikrofona latio i sam Šerif Konjević počastivši sve prisutne pjesmom “Zajdi, zajdi”, ujedno potvrdivši da je i dalje u pjevačkom smislu jedan od onih koji je i dalje bez premca na našoj estradnoj sceni. U drugom dijelu pridružila mu se takođe fantastična Cakana nastavljajući da se prelijepa slika sa scene “Nikad nije kasno” nastavi gledati i slušati još nekoliko minuta do izlaska narednog takmičara.

_DSC5336.JPG

Međutim, nakon sjajnog nastupa, Emira je uspjela da rasplače njegova podrška, koja je imala samo riječi hvale i podrške za svog prijatelja.

„Njegov otac je bio barjaktar radosti i vrhunski šahista, ljudska gromada, legenda Bosanske Krupe. Ja sam danas njegova zaštita, njegova podrška. Emire, hvala ti u ime čestite porodice i tvog velikog oca, rekao je njegov prijatelj Rale što je rasplakalo takmičara.

„Izvinjavam se, malo sam pustio suze s obzirom da mi je otac umro prije godinu dana“, rekao je takmičar sa suzama u očima.

U revijalnom dijelu takmičenja Emir je zajedno sa Raletom otpjevao pjesmu „Ja bez tebe ne mogu da živim“, što je dodatno izazvalo emocije kod takmičara, ali i publike u studiju.

_DSC5377.JPG

Резултат слика за žika jakšić

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
FacebookTwitterGoogle+WhatsAppOutlook.com